Pedicure

Heeft u last van voetproblemen dan kunt u in Schoonheidssalon Dermawell terecht voor professionele pedicure behandelingen.
Uw voeten zijn een belangrijk onderdeel van uw lichaam en als u pijn heeft aan de voeten dan kunt u daardoor bijvoorbeeld minder mobiel worden. Uw voeten dragen immers uw hele lichaam.

Een goede verzorging van de voeten door mij als professioneel schoonheidsspecialiste kan u van verschillende klachten en problemen aan de voeten afhelpen. Ik ben werkzaam voor de regio Kamerik en Woerden.
Omdat ik mijn aandacht graag volledig wil richten op de behandeling werk ik alleen volgens afspraak. Bel mij gerust als u meer informatie wilt of een afspraak wilt maken.

De behandelingen

Basic Feet (30 min) €25,00*
Voor voetproblemen: eelt wordt volledig verwijderd, nagels knippen, nagelriemen verzorgen, likdoorns, ingegroeide nagels of schimmelnagels worden vakkundig behandeld, afsluiting met heerlijke voetencrème.
*Extra tijd nodig? €10 per 15 minuten.

Medical Feet (45 min) €41,00
Voeten worden gewassen met soak, eelt wordt volledig verwijderd, nagels knippen, nagelriemen verzorgen, likdoorns, ingegroeide nagels of schimmelnagels worden vakkundig behandeld, voetscrub, nagels worden voorzien van een blanke lak en  afsluiting met heerlijke voetencrème.

Clear Feet (60 min) €52,00
Ultieme verwennerij! Voeten worden gewassen met soak, nagelriemen verzorgen, nagels korter maken en in vorm vijlen, eeltbehandeling, scrub en een heerlijke voetmassage en een masker, nagels worden voorzien van een blanke lak en  afsluiting met heerlijke voetencrème.

All Over Feet (75 min) €63,00
Een combinatie van ultieme verwennerij en een vakkundige voetenbehandeling tegen voetproblemen. Dit is een combinatie van de Clear Feet en de Medical Feet.

 

De behandelingen aan de voeten, de pedicure behandelingen, die Schoonheidssalon Dermawell aanbiedt zijn zeer divers. Uw wensen en problemen zijn de leidraad bij de keuze welke behandeling het beste bij u past.
Na een eerste intake zal de behandeling bestaan uit het knippen en vijlen van de nagels, het verzorgen van de nagelriemen en het verwijderen van eelt.

De voetproblemen waarbij ik u kan helpen zijn bijvoorbeeld het vakkundig behandelen van likdoorns, schimmelnagels en ingegroeide teennagels.

Een pedicure behandeling kan ook voelen als een weldaad voor uw voeten. Wat dacht u van een scrub, een voetenbad of een heerlijke voetmassage?
Uiteraard kan ik u als schoonheidsspecialiste ook van dienst zijn met het lakken van de nagels en het aanbrengen van een heerlijke voeten crème.

Ik ben gevestigd in Woerden en werk alleen op afspraak. Heeft u behoefte aan een vakkundige schoonheidsspecialiste in de regio Kamerik of Woerden, neem dan contact met mij op.
Naast de pedicure behandelingen kunt u bij Schoonheidssalon Dermawell ook terecht voor manicure behandelingen, gezichtsbehandelingen, laser ontharen, drukpuntmassage en het verzorgen van uw bruidsmake-up.

Wilt u meer informatie? Neem contact op met Schoonheidssalon Dermawell in Woerden. Wij staan voor kwaliteit en persoonlijke aandacht.

 

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten