Behandelingen

Iedere behandeling wordt naar de behoeftes van de huid samengesteld. 
De huid veranderd vaak van conditie, dit kan door verschillende factoren worden gecreëerd. Bij stress kan de huid dof en grauw worden, maar soms ontstaan er pukkeltjes en oneffenheden. Ook huidveroudering en pigmentatie zijn huidcondities die door een behandeling goed te verbeteren zijn.
Wij bieden u een scala aan behandelingen om u zo compleet mogelijk van dienst te kunnen zijn


Gezichtsbehandeling

Acnébehandeling tot en met 21 jaar € 43,50*

*Deze behandeling kan vergoed worden door uw zorgverzekeraar.
Dit kunt u vinden in uw polisvoorwaarden.

ProSkin 45 €46,00

ProSkin 60 €61,00

Proskin 75 €76,00

ProSkin 90 €91,00

 

Binnenkort meer over de volgende behandelingen, EXPERT ACTIVE!

De ultieme, gepersonaliseerde gezichtsbehandeling. Tijdens deze geavanceerde behandeling wordt onder andere gebruik gemaakt van Dermalogica’s meest intensieve peeling: Pro Power Peel.

ProSkin 30 Expert Active

Proskin 60 Expert Active

 

 

Pedicure

Heeft u last van voetproblemen dan kunt u in Schoonheidssalon Dermawell terecht voor professionele pedicure behandelingen.
Uw voeten zijn een belangrijk onderdeel van uw lichaam en als u pijn heeft aan de voeten dan kunt u daardoor bijvoorbeeld minder mobiel worden. Uw voeten dragen immers uw hele lichaam.

Een goede verzorging van de voeten door mij als professioneel schoonheidsspecialiste kan u van verschillende klachten en problemen aan de voeten afhelpen. Ik ben werkzaam voor de regio Kamerik en Woerden.
Omdat ik mijn aandacht graag volledig wil richten op de behandeling werk ik alleen volgens afspraak. Bel mij gerust als u meer informatie wilt of een afspraak wilt maken.

De behandelingen

Basic Feet (30 min) €25,00*
Voor voetproblemen: eelt wordt volledig verwijderd, nagels knippen, nagelriemen verzorgen, likdoorns, ingegroeide nagels of schimmelnagels worden vakkundig behandeld, afsluiting met heerlijke voetencrème.
*Extra tijd nodig? €10 per 15 minuten.

Medical Feet (45 min) €41,00
Voeten worden gewassen met soak, eelt wordt volledig verwijderd, nagels knippen, nagelriemen verzorgen, likdoorns, ingegroeide nagels of schimmelnagels worden vakkundig behandeld, voetscrub, nagels worden voorzien van een blanke lak en  afsluiting met heerlijke voetencrème.

Clear Feet (60 min) €52,00
Ultieme verwennerij! Voeten worden gewassen met soak, nagelriemen verzorgen, nagels korter maken en in vorm vijlen, eeltbehandeling, scrub en een heerlijke voetmassage en een masker, nagels worden voorzien van een blanke lak en  afsluiting met heerlijke voetencrème.

All Over Feet (75 min) €63,00
Een combinatie van ultieme verwennerij en een vakkundige voetenbehandeling tegen voetproblemen. Dit is een combinatie van de Clear Feet en de Medical Feet.

 

De behandelingen aan de voeten, de pedicure behandelingen, die Schoonheidssalon Dermawell aanbiedt zijn zeer divers. Uw wensen en problemen zijn de leidraad bij de keuze welke behandeling het beste bij u past.
Na een eerste intake zal de behandeling bestaan uit het knippen en vijlen van de nagels, het verzorgen van de nagelriemen en het verwijderen van eelt.

De voetproblemen waarbij ik u kan helpen zijn bijvoorbeeld het vakkundig behandelen van likdoorns, schimmelnagels en ingegroeide teennagels.

Een pedicure behandeling kan ook voelen als een weldaad voor uw voeten. Wat dacht u van een scrub, een voetenbad of een heerlijke voetmassage?
Uiteraard kan ik u als schoonheidsspecialiste ook van dienst zijn met het lakken van de nagels en het aanbrengen van een heerlijke voeten crème.

Ik ben gevestigd in Woerden en werk alleen op afspraak. Heeft u behoefte aan een vakkundige schoonheidsspecialiste in de regio Kamerik of Woerden, neem dan contact met mij op.
Naast de pedicure behandelingen kunt u bij Schoonheidssalon Dermawell ook terecht voor manicure behandelingen, gezichtsbehandelingen, laser ontharen, drukpuntmassage en het verzorgen van uw bruidsmake-up.

Wilt u meer informatie? Neem contact op met Schoonheidssalon Dermawell in Woerden. Wij staan voor kwaliteit en persoonlijke aandacht.

 

Gelcolor by OPI

WAT IS GELCOLOR?
GelColor is een gel maar voelt en ziet eruit als een nagellak, en zo wordt het ook aangebracht! Met dit nieuwe systeem voor langhoudende kleur, combineert OPI haar geavanceerde geltechniek met de ultrasnelle LED technologie, waardoor er bliksemsnel resultaat wordt gecreëerd met OPI’s bestsellers in nagellakkleuren.

GELCOLOR BEHANDELING 30 MIN €26,00
Nagels in vorm vijlen, nail prep, GelColor aanbrengen, nagelriem- en handverzorging

VERWIJDEREN GELCOLOR HAND 15 MIN €15,00
Het op de juiste manier verwijderen van de GelColor, zonder de eigen nagels te beschadigen.
( LET OP, er is ook een set te verkrijgen om het thuis te verwijderen, deze kost €8,95)

VERWIJDEREN GELCOLOR VOET 15 MIN €5,00

GELCOLOR IN COMBINATIE MET 1 VAN DE PEDICUREBEHANDELINGEN €18,50

Cryopen

Per ampul €55,00

De CryoPen®,
De CryoPen® maakt het mogelijk om gemakkelijk en doeltreffend pigmentvlekken te verwijderen met behulp van direct inzetbare vrieskracht. Dit alles, tot op de millimeter nauwkeurig dankzij het penvormige behandelapparaat met nauwkeurig te doseren gebruiksopening! Zo worden ongemakken voor u zoveel mogelijk voorkomen.
Met de CryoPen® volstaan vaak 2 behandeling al voor een mooi eindresultaat.

Supersnel én nauwkeurig: geen beschadiging van omliggend huidweefsel
Bij de reguliere behandeling van pigmentvlekken is het grote nadeel, dat de omliggende, gezonde huid vaak ook wordt beschadigd door bevriezing of laser. Dankzij de CryoPen® is schoonheidssalon Dermawell in staat om op de millimeter nauwkeurig te behandelen. Dit betekent dat het omliggende gezonde huidweefsel niet wordt aangeraakt, waardoor de behandeling volkomen pijnloos is! De CryoPen® vraagt geen onderhoud en er is geen verdoving vóóraf nodig. De penetratie van de werking van de CryoPen® is ca. 1 millimeter per 5 seconden. Hierdoor is er geen nabehandeling vereist, wel adviseren wij na deze behandeling te beschermen met een hoge zonbeschermende factor.

Specifieke behandelingen

Gelaat

Wenkbrauwen epileren €14,50
Wenkbrauwen verven €10,00
Wimpers verven €14,50
Wimpers en wenkbrauwen verven €20,00
Harsen bovenlip of kin €10,00
Harsen bovenlip en kin €17,50

Wilt u 1 van deze modules extra tijdens een behandeling betaald u per module €7,50 extra.

Lichaam

Onderbenen harsen €27,50
Onder- en bovenbenen harsen €41,00
Armen harsen €19,50
Bikinilijn harsen €19,50
Oksels harsen €19,50
Rug harsen €29,50